Év búcsúztató

Ezzel a szép Pintér Béla dallal szeretnék kedves olvasóimnak békés ünnepeket és egy sokkal boldogabb új évet kívánni.

A rendhagyó – s utazások szempontjából mindenképp eseménytelen év, s az ezen a felületen éppen tíz éve tartó jelenlétem után személyesen is szeretnék elbúcsúzni olvasóimtól, s megköszönni kitartó figyelmüket. Ez a gondolat régóta érik már bennem, s ez a bezártsággal eltöltött nehéz év csak megerősítette ezt az elhatározásomat.

Mostanában ami még leginkább módot nyújt valami utazásra, az a szellemi utazás a könyvek segítségével. Én sok vigaszt és örömöt leltem ebben még a válságos év során is, és esetleg, ha újra felvenném a tollam – egy új blog keretében, ez mindenképpen az irodalmi élményeim átadása lehetne. Ilyen típusú bejegyzések már születtek ebben a blogban is – noha ezer más fórumon is találhatóak már irodalmi vonatkozások, amit magam is látogatok. Vagyis erre még alszom egyet – vagy többet.

Kívánok tehát mindenkinek betegségmentes, szerencsés új évet, s örömteli visszatérést régi életformánkba, amelyet remélhetőleg megtanultunk jobban értékelni.

elismondom névjegye

nő/female
Kategória: Ünnepek, Művészet
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .